Witam
Jestem wlascicielem tego auta, kilku z was ma troche racji jak i kilku sie myli. Auto bylo bite to nie jest zadna tajemnica jednak podluznice, fartuchy el. konstrukcyjne sa cale. Zawieszenie nie jest wytluczone, auto jest w jednym kolorze procz jednego przedniego blotnika(takie juz kupilem) dysze od spryskow sa tylko na zdjeciu byly zdjete do czyszczenia. Remont silnikawyniosl mnie ok 5 tys, glowice planowala najlepsza osoba w miescie, silnik rozbieral i skladal rowniez najlepszy fachowiec jakiego znam, jest to v8 a silnik musial wyjechac z samochodu wiec nie dalbym tego zadnemu andrzejowi w garazu. Troche Panowie przesadzacie. Zarzut dotyczacy listew, prosz mi powiedziec czy x358 ma listwy? Widze ze ma Pan mala wiedze chyba na ten temat. Moglem wystawic to auto nawet i za 35 czy 40 ale sprzedawalbym je rok czasu, jak Panowie wiecie to nie nest vw polo ani audi a4 i sprzedac takie auto nie jest latwo, stad taka cena, chce kupic nowsze, drozsze auto i potrzebuje je spieniezyc. Nie piszcie wiec prosze bzdur bo podejrzewam ze auto jest technicznie w lepszym stanie niz nie jedno z aut uzytkownikow tego forum. Wiadomo ze nie bedzie to nigdy auto kolekcjonerskie ale to wciaz dobry, szybki i sprawny samochod w dodatku za smieszne pieniadze. Pozdrawiam uzytkownikow i ich idealne samochody.