Podziękowania dla organizatorów rajdu za rewelacyjnie przygotowaną imprezę i świetne miejsce w którym " mogliśmy po wypoczywać" ,
za nagrody oraz klubowe gadżety .Wszystkim uczestnikom za miłą atmosferę , biesiadnikom z którymi zasiadaliśmy do wieczerzy za miłe towarzystwo i za to że nadal szukają sposobu na zniszczenie mojej wątroby , oraz wspaniałym wykonawcą dość sławnego hitu za to że mogłem uczestniczyć w tercecie przy jego wykonaniu , panowie to naprawdę był dla mnie zaszczyt . Grzechem było by nie wspomnieć o naszych świetnych paniach które przetańczyły z nami pół nocy nie patrząc na trudy i zmęczenie po całodniowym wypoczynku , fajnie było koledzy obtańczyć i podeptać wasze żony , przyjaciółki wiadomo swoją trzeba oszczędzać , tylko dlaczego mam podrapaną szyje i dłoń. Osobne podziękowania dla kolegi Wojtka za dobry humor którego zawsze mu nie brakuje . No i oczywiście zapomniał bym o najważniejszych uczestnikach naszych spotkani naszych wspaniałych Kotach bo to głównie dla i przez nich się spotykamy i tak świetnie bawimy
ps.
czekamy na linki z fotkami.