Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

XF 2,7 2008 Piła

<< < (2/3) > >>

Jedrzej:
ok, forumowa jako maruda pomarudzę..... szczelina maska, słupek A najtrudniejsza do ukrycia po zdarzeniu, (strona lewa) doskonale naprowadzające na lewy bok zdjęcia (otwarte drzwi) na jednym foto podejrzewam przeoblenia po lakierowaniu na krawędziach drzwi lewych. takie sugestie z fotek, proponuje zwrócić na to uwagę w realu, dokładnie ocenić i pomierzyć grubość lakieru i cienie na zawiasach maski. Sinik... wg mnie... juz powinien być wyleczony z choroby S-type, 607 i velsatisa. Ale i tak diesla z tymi filtrami cząstek... turbinami wtryskami... eeeeh..
ps. nie zauważyłem słowa "bezwypadkowy", z kolei autor wyjątkowo zachwalał powłokę lakierniczą..

koczis:
Rozmawiałem z właścicielem dwa razy, twierdzi ze absolutnie nic nie było robione, auto nie miało przygód. To się okaże jak pooglądam samochód.

Driv3rrrr:
Lepiej byś kolego wyszedl z 3.0/4.2 + lpg jeśli chodzi o koszty. Chyba ze musi być diesel koniecznie. Pisze tak bo akurat 2.7 zbytnio udany nie jest

koczis:
LPG nie za bardzo mnie interesuje, jeździłem Cayennem z LPG, nie pasuje mi butla w bagażniku i co drugi dzień na stacji:). To oczywiście moje preferencje. Mam jeszcze pytanie czy XF ma problemy z korozją? czy jest aluminum?

Jedrzej:
gdzieś na forum czytałem, o korniku na tylnej klapie, pod listwą...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej