Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

XF 2,7 2008 Pi³a

(1/3) > >>

koczis:
Witam,
znalaz³em takie og³oszenie w sieci, rozmawia³em z w³a¶cicielem. Wydaje siê ¿e samochód jest godny zastanowienia tym bardziej ¿e wiêkszo¶æ "pere³ek" ju¿ obdzwoni³em i nawet nie mam ochoty ogl±daæ ich osobi¶cie. Chcê jednak poprosiæ Was o opiniê i uwagi.

link do oferty:
http://otomoto.pl/oferta/jaguar-xf-ID6ycONd.html#a5bbd8302a

Dziêkujê i pozdrawiam
Arek

gonzo7:
Po zdjêciach nie widaæ za, wiele co by mia³o byæ nie tak, ale trochê przyma³awe by debagowaæ nad szczegó³ami.
Nie jestem jeszcze znawc± XFa (choæ w przysz³o¶ci niestety pewnie prêdzej czy pó¼niej z racji wieku mojego Kota, bêdê siê przesiada³ do takiego, ale na chwilê obecn± nie mogê siê przemóc co do odej¶cia od klasycznej linii Jaga).
Mo¿e koledzy zajmuj±cymi siê nimi na co dzieñ oceni± choæby czy zderzak i wloty powietrza na b³otnikach zgadzaj± siê z wersj± XFa. Wiem, ¿e by³y ró¿ne, a przy dzwonach lepi±, co tam bêdzie pod rêk±.

Nie boisz siê 2,7 D ? Czytaj±c to forum jak i obserwacja cen tych samochodów z silnikiem 2,7 mam mieszane uczucia.

koczis:
No w³a¶nie szuka³em i szukam 3.0D, ale ciê¿ko, wszystkie autka po przej¶ciach. W tym jest wymieniony rozrz±d, wtryski, wszystko robione zgodnie ze sztuk±. Podobno nie by³o przygód lakierniczych, auto z polskiej dystrybucji, pe³na dokumentacja.

marti:
wymiana wtrysków oraz rozrz±du je¿eli jest oczywi¶cie ³añcuch to stanowczo za wcze¶nie, to ju¿ daje do my¶lenia

Choina:
Rozrz±d w 2.7 D jest na pasku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej