Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

X350 3.0 V6

<< < (2/6) > >>

Zapek:
Rzeczowo i na temat, głowa skutecznie ochłodzona. Dzięki koledzy.

CiGaR:
Nie chcę tutaj siać plotek, ale na 90% jestem pewien, że to auto przewalało się na allegro u innego handlarza, który sprowadził je z francji, a miał on opalony prawy przód wtedy, dokładnie nie pamiętam tego, ale wygląd auta, silnik i wypas mówi, że to ten. Ja bym tego nie brał.

JagXKS:
Ale skóra ładnie pomalowana jest. Trzeba przyznać.  :-hehe :-hehe :-hehe

Driv3rrrr:

--- Cytat: JagXKS w Wrzesień 26, 2015, 09:03:59 am ---Ale skóra ładnie pomalowana jest. Trzeba przyznać.  :-hehe :-hehe :-hehe

--- Koniec cytatu ---

No właśnie miałem to dopisać do swojego posta. Powiem Ci, że jak oglądałem dla siebie eSkę to mimo nalotu 200 tys km skóra praktycznie nie była pozaginana, nawet kiera jak nowa.

Śmiem twierdzić, że te auta mają po 300 parę tys, z jakimiś wadami techniczno blachowymi. Za gramanicą takie fury są za śmieszny piniądz rzędu 2-3 tys ojro. Szczególnie eSki.
Malowanie przednich foteli z kierą to ile...niechby 500-1000zł. Więc całe nic.

Jedrzej:
moje fotele, były zmeczone, na granicy przetarcia. Temat był przerabiany, z syfu zrobiły się jak nowe, ale to na rok będzie,już po trzech tysiącach km widać, koszt 400 sama chemia. Ten samochód po przeczytaniu komentarzy, i dokładnych oględzinach, uważam za "wtopę" chociaż wciąż poważam, że dobrze zrobiona blacharka, nie jest sprawą wykluczającą auto, tylko że sprzedający ma obowiązek poinformować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej