Wydaje mi się, że wszystko czyta, co prawda miałem jakieś 4 błędy, które nie były opisane, ale były wyświetlone, miałem też za niskie wartości i za wysokie na przepływomierzu, skasowałem błędy, teraz nic na razie nie wyskakuje, ale np te nieopisane błędy to chyba były z komfortu, bo np zaczął mi działać dobrze pilot i centralny i nie mam nigdy już problemu z odpalaniem ( wczesniej jakby nie załaczalo zapłonu, blokada immo i musiałem odpinać klemę, resetować jakby całość 10 sekund i podpinać i już normalnie odpalał ). Do wyboru na programie dostarczonym mam czytanie wszystkiego, jednak nie miałem za dużo błędów u siebie, ale myślę że abs bez problemu odczyta. Silnik w 100% można czytać wraz z każdym jego parametrem, jak temperatury, wyprzedzenia, obroty, predkosci itd, parę stron do zwiedzania silnika. No i całość co nam wyskoczy na desce i zdiagnozuje ECU to też odczytamy dokladnie z tłumaczeniem błędów, bo czytamy błędy zapisane w ECU. Nie oszukujmy się, za skasowanie błędów bym zapłacił więcej niż za to urządzenie
Jak ktoś chętny to pod Opolem mogę kogoś podpiąć przy kawie