Spotkanie Sekcji Mazowieckiej - Niedziela, 28. czerwca 2015 r. godz. 16:00Koledzy/Koleżanki,
Spojrzałem na poważnie w kalendarz wakacyjny i okazuje się, że praktycznie nie mam wolnego weekendu. Lato mamy w Polsce krótkie i intensywność różnych aktywności rodzinno-towarzysko-rekreacyjnych jest ogromna - urlop, odwiezienie dziecka, przywiezienie dziecka (kilka razy), żagle, wyjazdy weekendowe, itp.
Nie piszę tego wszystkiego, żeby się chwalić jakie to aktywne życie prowadzę - do tego celu przecież wszyscy mamy Facebook
ale dlatego, że nie dam rady ogarniać organizacyjnie spotkań Sekcji Mazowieckiej. Skorpion nazwał mnie tu kilka razy szefem tej sekcji, głównym organizatorem itp., a ja się nigdy tak nie czułem i nie to było moim zamysłem gdy jesienią zeszłego roku spotkaliśmy się pierwszy raz na mikro-parkingu Shella. Chciałem wprowadzić pewną regularność spotkań niezależnie od składu i czy jest obecny organizator czy nie. Nie w każdą niedzielę wszyscy mogą się spotkać. Mieliśmy spotkania kilkuosobowe, ale były też kilkunastoosobowe. Dlatego proponuję, żeby utrzymać termin - 4. niedziela miesiąca i miejsce - Restauracja Bistro Trojka w PKiN. Przed każdym spotkaniem, można dokonywać zmian, ale jeśli takich nie będzie to niech ramowe ustalenia zostają w mocy. Kto ma czas i chęć ten przyjeżdża. Nie ograniczajmy się do spotkania na parkingu/restauracji. Dzięki uprzejmości Skorpiona jest dostępna hala z kanałami, jeśli ktoś chciałby pogrzebać przy samochodzie. A może ktoś zna ciekawe miejsce w Warszawie/pod Warszawą, które można odwiedzić jaguarami, każdy pomysł mile widziany, ale nie czekajmy ani na organizatora, ani na wielką frekwencję. Termin mamy, więc jak komuś coś przyjdzie na myśl to wystarczy napisać w tym wątku i jeśli zbierze się trzech chętnych to realizować.
Pozdrawiam i życzę żeby zawsze wszystkie gary paliły
Do zobaczenia na spotkaniu sekcji. W czerwcu nie dam rady, ale postaram się w lipcu, a na pewno na rajdzie jesiennym!
aru