Robert znow pisza Twoje emocje i nerwy tylko po co ? Kreci Cie to ?
Nie wiem jak przeszedles MOT ja je rowniez przechodzilem juz w latach 2000
choc nie powinienem , Twoj argument jest tak mocny jak .... Daruje sobie Ad Persona
Oczywiscie Robert pisze i potwierdzam sytuacje w swoim aucie nie Kolegi , bo Kolega ma inne Jaguary ...
Co do daleszj Twojej argumentacji i Twoich powiazan z JLR w UK , jak Kolega zechce to Cie uswiadomi gdzie co i jak jest w Twojej firmie ... Ba nawet Ci wskaze osobe Projektanta ktory XF projektowal od zera poczawszy od przedniego zderzaka po tylna klape ... Ale juz sie nie chwalmy bo tak najzwyczajniej nie wypada
Niemniej jednak na dzien dzisiejszy nie dysponujesz agrumentami aby mnie przekonac , oczywiscie nie mowie ze nie ma takiej mozliwosci z taka stanowczoscia jaka Ty prezentujesz swoje stanowisko , troche inne podejscie mam do zycia , ale mam nadzieje iz kiedy przedstawie Ci swoje argumenty ktore to jednoznacznie udowodnia Ci inny stan rzeczywistosci niz Twoj grzecznie przynasz mi racje , ok ?
Ps. Robert pisz prosze jesli uzywasz zwrotow Ty , Twoja , Twoj itd z duzej litery to tylko swiadczy o kulturze osoby piszacej , tak samo jak pisanie imion