Szanowni koledzy i kolerzanki
Na wniosek naszego "zarządu" uzupełniam info na temat organizacji "otwarcia Sezonu Klubowego 2014", a więc: 1) dla chętnych, którzy przyjadą 22-go zabezpieczone są miejsca w motelu "Za Miedzą" na obrzeżach Kępna przy starej trasie nr 8 w kierunku na Wrocław / 2 km od centrum/ . Koszt pokoju 2-osobowego to ok. 100 zł - oczywiście dla klubowiczów. Gwardia klubowa jak zawsze ma do wyboru nocleg u mnie gdwizd 2) Koszt wpisowego na samochód obejmuje: obsługę ogniska wraz z "kiełbaskami", opłaty urzędowe, które musimy wnieść, zakup pucharów, medali i Dyplomów dla dzieciaków oraz zwycięzców jak i pamiątkowych Dyplomów dla Władz Miasta, Organizatorów, poczęstunek na mecie, opłaty dla PZW za konkurs Wędkarski, zakup atrybutów do zabezpieczenia miejsca imprezy i gadżetów do przeprowadzenia konkurencji dla nas i dzieci, Plakatów, itp. O pozostałej reszcie nie będę pisał, bo zarządowi nie starczy tabeli do rozliczenia Duży uśmiech , 3) Licytacja : W skład komisji wchodzić będzie przedstawiciel Władz klubu, Miasta i Zajazdu "U Wilka" oraz najprawdopodobniej Dyrektor Domu Dziecka lub przedstawiciel Pomocy Społecznej z Kępna. Licytować będziemy przedmioty przekazane na Aukcję przez Klub oraz Dealera Jaguara z Długołęki - lub innej osoby prywatnej. winkvic Całość środków przekazana komisyjnie w obecności klubowiczów i zaproszonych gości zostanie przekazana rodzinie, która będzie obecna na naszej imprezie wraz z tym co ewentualnie zostanie po naszej imprezie w gotówce i żywności za co, będą wdzięczni całym sercem . clapping 4) Z tego co mi wiadomo to, Urząd Miasta także chce się dołożyć do pomocy tej Rodzinie i zrobi to podczas naszej imprezy. Jeżeli ktoś ma jeszcze pytania to proszę je zadawać odpowiem na wszystkie super Myślę, że spełniłem wolę Zarządu i uzupełniłem Info wystarczająco. Pozstaję do dyspozycji Ja-Dzikus bry Pozostaje mi tylko dodać tylko w jagu JaguarClubPoland wow