te na filmiku to będą chyba 19' albo 20', wzór fajny ale jak będą mniejsze to już tak fajnie nie będą wyglądać...
miałem/mam ten sam dylemat co kolega... po namyśle zdecydowałem się na 18', nie większe (nasze drogi)
Przyglądałem się tym felgą na allegro ale odpuściłem, bo w kwocie do 3 tyś. nie mogłem znaleźć nic fajnego (mam na myśli nowe)... bo jak była ładna to okazywało się że to chińszczyzna albo cena kosmos... a co do używanych to od kogoś zaufanego kupił bym felgi ale tak od obcej osoby to już mniej chętnie, szczególnie jeżeli ktoś sprzedaje felgi i są pięknie błyszczące, a sprzedający twierdzi że specjalnie je polakierował (przeprowadził renowacje) przed sprzedażą co by nowy nabywca miał już odświeżone... filantrop...??? pewnie nie... tylko felgi były spawane itp. a polakierował je co by ukryć ten fakt...
Ja osobiście przymieżałem się dość mocno do felgi jaguara model mercury używki... niestety dość ciężko dostępne... i w związku z tym zdecydowałem się na nowe felgi 18' firmy Rondell model 0214, zamówiłem je w niemczech bezpośrednio od producenta koszt 160 euro sztuka.