Szukałem na formu , ale nie udało mi się znaleźć takiego postu który by odpowiadał obiawom moich kierunkowskazów , więc założyłem własny .
Problem pojawił sie dzisiaj . Gdy wyszedłem do samochodu ( aby pojechać do pracy ) zauważyłem że świeci sie jeden z kierunków ( lewy w nadkolu ) natomiast prawy w nadkolu nie i inne kierunki tez nie świeca . Sprowadziłem czy działają normalnie ( w sesie czy nie za szybko ) i tutaj również wszystko w porządku , dodam ze kierunek nie świecił sie poprzedniego dnia , musiał sie sam z siebie w nocy właczyć . A i jak wyjeżdżałem z pracy , to kierunek nie świecił sie już sam z siebie . Pytanie tylko czy żarówka zgasła sama z siebie , czy poprostu sie spaliła , bo jak teraz lewy kierunek włacvze , to ten w zderzaku działa , ten z tułu równieżź , a ten w nadkolu już nie , dodam ze komputer nie wyswietla błedów typu spalona żarówka , a kierunki maja normalne tepo migania . Moje pytanie jest takie , gdzie może leżeć problem . Samochód to XJ40 ( XJ6) 1994 silnik 3.2 .
Z góry dziekuję za pomoc .