A nie za młody ten mój kot na Poznańskie Klasyki Nocą? Mam jeszcze innego starszego rodzynka mianowicie A8 Lang D2 W12 6.0 i tym nawet uważam, żem nie godny na Noc klasyków
niestety nasze S -ki też czekają na parkingu dla gości spotykamy się na Klasykach żeby pooglądać piękne auta
lub miej piękne to nasze " spotkania czwartkowe " podkreślamy naszą obecność ,obecność Klubu Jaguara
( choć tak naprawdę stałych bywalców jest nas tylko trzech ) to nasz drugi rok i już nas rozpoznają , braliśmy zimą udział w zbiórce kociej karmy dla fundacji koci pazur zostaliśmy tam zaproszeni jako patron choć obawiałem się że nikt z klubowiczów nas nie wesprze to mocno- pozytywnie się zdziwiłem
na corocznym Pikniku z motoryzacją we Wirach wzeszłym roku wystawialiśmy trzy koty
w tym roku dzięki Skorpionowi będzie nas 11
zimą tego roku mamy zamiar wesprzeć akcje charytatywną Poznańskich Klasyków Nocą ( celu jeszcze nie znamy )
o pomoc poprosimy JaguarClubPoland Fundation i kilku innych sponsorów , klubowiczów , forumowiczów z forum JaguarClubPoland
chciało by się zrobić tu wiele ale bez klubu zaangażowania poszczególnych członków ludzi z pasją nietuzinkowych posiadaczu kotów nic nie zdziałamy
kiedyś Kotan powiedział daj komuś coś a otrzymasz więcej dasz więcej a otrzymasz bardzo wiele
wiec jak masz ochotę to wpadnij nie gryziemy nie drapiemy jesteśmy na spotach z drugimi połówkami
śmiejemy się i wzdychamy bo cóż piękniejszego można zobaczyć, poczuć we czwartkowy ciepły wieczór niż kilkadziesiąt pięknych cudownie wypucowanych klasyków i ludzi którym w żyłach zamiast krwi płynie "oleum "
a to kilka foci