Za ta kase nie ma co oczekiwac cudow, jesli znalazles kilka elementow z rdza to uwierz mi ze znajdziesz ich jeszcze wiecej.
Chromy zapewne od spodu przezarte, nie wiadomo jak podwozie, mechanika czy wszystko dziala itd.
- pierwsze co to za tego kota na masce powinni kogos powiesic za j*ja tak go ktos przymocowal
- odblaski w zderzakach z przodu/tylu pomaranczowe a po bokach szare + do tego jednego z lewej strony z przodu nie ma
- mam wrazenie ze przedni zderzak jest w ksztalcie takiej litery V w duzym szpagacie ku srodkowi
- brak jednej sruby jesli dobrze widze w tylnym prawym kole a w przednim lewym chyba jedna z innej beczki
- srubki w odblaskach w tylnim zderzaku, L/P jedna czarna druga srebrna w obu przypadkach
- tylny zderzak oba chromy boczne pokrzywione
- lampy z mikropeknieciami lewa bardziej od prawej ale to standard, kwestia uplywu czasu
- brak emblematow z tylu "Jaguar" i "XJ6"
Malo zdjec z srodka auta, tam tez mozna wyhaczyc wiele szczegolow czy wszystkie elementy wnetrza sie zgadzaja z danym rocznikiem i nie ma kogla mogla. Ja bym odpuscil wszelkie xj40 ponizej 15tysi, chyba ze lubisz bawic sie w mechanika.