MENU
na Spotkaniu Klubowym - Wigilia 2016 - 10 grudnia 2016 r.
Pierwszy gorący posiłek:
1. Zupa grzybowa z łazankami
2. Karp smażony
3. Pstrąg faszerowany
4. Łosoś pieczony z sosem cytrynowym
5. Ziemniaki obsmażane z przyprawami
6. Surówka z kiszonej kapusty
7. Warzywa gotowane na parze
8. Kapusta zasmażana i buraczek zasmażany na ciepło
Drugi gorący posiłek:
1. Czerwony barszczyk
2. Pierogi z kapustą i grzybami
3. Krokiety z pieczarkami
4. Rożki ze szpinakiem
Przystawki:
- karp w zalewie octowej
- karp w galarecie
- ryba po grecku
- trio śledziowe
- jajka faszerowane
- sałatka jarzynowa w kruchych babeczkach
- roladki szpinakowe z łososiem
- pomidor z mozarellą, bazylią i oliwkami
- pieczywo i masło
Kawa, herbata, soki owocowe, napoje, kompot z suszu
Ciasto (makowiec, sernik)
Alkohol we własnym zakresie