Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Wyciek z okolic skrzyni biegów
wiadereczko:
--- Cytat: nowicjusz w Marzec 07, 2010, 10:42:59 am --- albo mi sie wydaje albo juz kilkakrotnie był męczony
--- Koniec cytatu ---
Nie wydaje ci się klucz mi przeskoczył ale najmniejszego problemu z nim nie miałem i raczej powinien posłużyć spokojnie jeszcze z 3 latka
ale korek spustowy to nie jest rzecz która mnie martwi :), ta plama oleju pod skrzynią :'(
pah:
mam teraz podobny temat ale w benzynie, też jest zachlapana miska ale tylko od dołu, jeden z mechaników twierdzi że to uszczelka przy sprzęgle, być może jak ostatnio ktoś wymieniał to zostawił starą. w przyszłym tygodniu planuję kilka wizyt w tym też w aso, zobaczymy co powiedzą.
wiadereczko:
Zadzwoniłem dzisiaj do serwisu gdzie wymieniali sprzęgło w grudniu 2008 i opowiedziałem objawy.
Na dzieńdoberek stwierdzili ze za podniesienie samochodu i zdiagnozowanie usterki 55 funtów.
Odpowiedziałem łaskawie że to oni wymieniali sprzęgło to mogę wpaść kiedy chce i zobaczą co się dzieje. :-super
Ale mając w pamięci wojnę jaką tam zrobiłem podczas wymieniania sprzęgła to nie sądzę że przyznają się do tego że może to być ich wina i naprawią za free :(. Coś czuje że bez zapłaty się nie obejdzie :-off :-off :-off
strawinski:
Jak wiemy w Anglii prawa konsumenta działają :)
Jak masz rachunek za usługę to leć do rzeczoznawcy (nie będzie to majątek) i niech wystawi opinię.
ale to w ostateczności. Najpierw do nich pojedź.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej