Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Powitanie
papatkiole:
Witamy Cię skap, na pewno się dobrze poczujesz u nas, większośc już znasz ;) zapraszamy do czynnego udziału na forum. Jak widać klinty są mało przeciętne ;D
Ekolodzy, buahahahahah :-R :-K, panowie proszę was bardzo mam dość czyszczenia monitora, pluję na niego(ze śmiechu żeby nie było niedomówień) kika razy dziennie jak czytam forum.
skap:
Kolego jas, oczywista sprawa, że chciałbym kota uzdrowić jak najszybciej. Stoi u lekarza, naprawa z OC sprawcy, także troche trwają wszystkie formalności. W najczarniejszym scenariuszu jeszcze miesiąc abstynencji przewiduje - więcej nie wytrzymam ;D
Robson, Luxorek głośno i dwa razy nie mówcie, bo jeszcze ktoś z greenpeace czyta i bedą problemy 8) hehe
LUXOREK:
to witamy ekolege a nie ekologa ;D
ja$:
[quote author=papatkiole - :-cry :-cry :-wstyd
LUXOREK:
--- Cytat: papatkiole w Styczeń 24, 2008, 22:52:47 pm ---Witamy Cię skap, na pewno się dobrze poczujesz u nas, większośc już znasz ;) zapraszamy do czynnego udziału na forum. Jak widać klinty są mało przeciętne ;D
Ekolodzy, buahahahahah :-R :-K, panowie proszę was bardzo mam dość czyszczenia monitora, pluję na niego(ze śmiechu żeby nie było niedomówień) kika razy dziennie jak czytam forum.
--- Koniec cytatu ---
no dobra, ja juz będe poważny. My jesteśmy normalni, żadnych udziwnien więcej nie będzie ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej