Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

Witam wszystkich

(1/2) > >>

Profesorek:
Witam,
trochę mi głupio, że nie jest to mój pierwszy post na tym forum...  :-wstyd.
Postaram się poprawić :)
Od kilku dni jestem posiadaczem S-Type z roku 2000, z silnikiem 4.0 V8.
Auto ma chyba wszystko (chyba  że jestem w błędzie, to proszę mnie uświadomić. W każdym razie, wszędzie tam, gdzie w instrukcji napisano, że coś jest opcjonalne, to u mnie jest.
Zdjęcia mam w tym momencie tylko takie byle jakie, robione przez gościa, który auto sprowadził z Luxemburga.
Aparat foto już do mnie jedzie, potem zarzucę coś więcej.

qbaty:
No ładne cacko :)  :-10points
W innym wątku pisałeś coś o zamontowaniu ksenonów i wymaganych spryskiwaczach reflektorów - te zaślepki między "oczkami" wyglądają jak spryskiwacze. Sprawdź czy nie są to przypadkie w pełni funkcjonalne spryskiwacze - uruchom silnik, włącz światła mijania, spryskaj szyby płynem i poproś kogoś, żeby obserwował czy przypadkiem reflektory też nie są w tym czasie czyszczone.

Batman:
Jedynie do czego bym się doczepil to że czarna skóra a nie jasna aler to kwestia gustu. Piękne autko. Gratuluje

zyrcia:
Naprawdę gratuluję zakupu. Autko naprawdę piękne. Bardzo zadbane. Co do skóry Batman, to chyba nigdy nie miałeś auta w jasnej skórze ;D. Jak wszysto ma swoje plusy ale największym jej minusem jest to że jest jasna  ;D ;D.

Batman:
Miałem droga Moniko i w sumie teraz też mam. Wiem dobrze co to znaczy jasna skóa w aucie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej