Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
regulacja światła
Godan:
A ja tam wierzę , że sobie poradzisz , bo Polak potrafi. Tyle rzeczy i napraw wymyślamy sami , że angole już dawno by się poszli utopić. Nie będzie byle plastik pluł nam w twarz :-zly
Innowierca:
Jeszcze tylko mi powiedz, jak dostałeś się do tego plastiku? Bo mój cudotwórca zdejmował klosz. Na szczęście nic nie uszkodził, ale trochę mnie to bolało jak podważał klosz śrubokrętem a silikon powoli odpuszczał:)
edii:
witaj duże paluchy i mała dziura :-gwizd ale się udało :-super
Innowierca:
I w końcu czym skleiłeś? Tym klejem modelarskim?
edii:
potrzebowałem auta a pod ręką był tylko Poxipol raz mi pękło :'( za drugim razem załapało a że była niedziela ,dałem na msze by się trzymało :-K. Nie polecam :-thumpdown muszę się zaopatrzyć wklej sugerowany przez Kogutki
--- Cytat: kogutki w Luty 28, 2010, 21:20:08 pm ---jezeli to jest ABS to sie nie uzywa klej, tylko rozpuszczalnik, w przypadku ABS keton. wtedy struktura
sie rozchodzi i sie laczy z "doklejonym" elementem. ABS, mimo to termoplast, za bardzo sie nie nadaje
do klejenie na goraco a takze kleje adhezywny za bardzo nie trzymaja. jak jeszcze bylem studentem
pracowalem w laboratorium bayer gdzie sie zajmowalo tym, ABS wtedy byl czolowym produktem bayer
plastics. ten plastik sam w sobie jest super, bardzo trwaly.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej