Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Wyposażenie X

(1/3) > >>

pah:
Nie pamiętam żeby był taki wątek, informacje na temat wyposażenia czasem się pojawiają przypadkiem w innych postach, stąd też taki pomysł by o tym pogadać, ponieważ niektóre informacje były dla mnie zastanawiające. Porównajmy więc wnętrze, czasem z tym wyposażeniem bywa chyba różnie, więc (moja wersja to 2,5 benzyna usa, wyposażenie w miarę podstawowe):
- mam podgrzewane lusterka a nie mam podgrzewanej szyby, jest tylko Defr.
- nie ma żadnego schowka pod kolumną kierownicy, ale w tym miejscu jest poduszka na nogi (w sumie jest ich aż 9)
- nie mam żadnej regulacji wewnątrz ustawienia świateł drogowych, tylko moc podświetlenia zegarów
- nie mam oświetlanego schowka
- silnik odpala tylko po wciśnięciu sprzęgła do dechy (to chyba norma - bezpieczeństwo), ale lampka nie zapiętych pasów gaśnie po minucie czy dwóch - żadnych dzwonków itd...

To jest to, co wydało mi się trochę dziwnie po lekturze wielu Waszych postów, piszcie jak jest u Was.

artleks:
u mnie:
- mam podgrzewane lusterka a nie mam podgrzewanej szyby, jest tylko Defr.
- nie ma żadnego schowka pod kolumną kierownicy, ale w tym miejscu jest poduszka na nogi (w sumie jest ich aż 9)
- nie mam żadnej regulacji wewnątrz ustawienia świateł drogowych, tylko moc podświetlenia zegarów
- mam oświetlany schowek
- silnik odpala nie tylko po wciśnięciu sprzęgła do dechy, a lampka nie zapiętych pasów gaśnie zaraz po ich zapięciu, nie ma dzwonków

sebus34:
M mnie Jaguar X-Type 2,5 Bp V6
podgrzewane lusterka, przednia i tylna szyba.
pod kolumną kierowniczą airbag. razem 9
mam regulację wysokości świateł mijania i regulację oświetlenia konsoli
oświetlenie schowka
napęd na cztery koła
zmieniarka w bagażniku
centralny zamek z funkcją anty napad

wiadereczko:
Wszystko zależy od wersji samochodu S, Sport, Sport Premium, SE czy Sovereigns i od roku produkcji gdyż nieznacznie się one różną.

Każdy z nich ma inne standardowe wyposażenie plus na życzenie klienta b. dużo dodatkowych elementów które mogą być zamontowane np. kolor skóry, trzeci zagłówek z tyłu itp.

pah:
no właśnie, ale ja nie mam opisanej wersji (może gdzieś jest?), więc pytanie brzmi jakie gadzety mnie  ominęły!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej