Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

Witam serdecznie:D

(1/4) > >>

Siara_nh:
Witam wszystkich , jestem nowym użytkownikiem na TYM forum:)...niektórzy koledzy mnie pewnie kojarzą z wcześniejszego forum:)....dzięki koledze Walcowi który znalazł dziś moje aukcje na allegro i powiadomił mnie że oficjalnie forum działa pod tym adresem to musiałem się przyłączyć do szeregów ;) wraz ze zmianą forum , złożyło się akurat tak ze zmieniłem jaguarka z XJ40 na X300 z powodu wypadku , szkoda kociaka , ale jak to się mówi nie ma tego złego....;) tak więc chciałem się przywitać i mam nadzieje ze będę mógł służyć jakąś radą a nie tylko pytaniami hehe ;)

LUXOREK:
Witam serdecznie. Zdjąłeś lampy z ogrodu jak juz odkryłeś do czego służy 2 krotne kliknięcie w pilocie?

ja$:
Siara --witamy Cię bardzo serdecznie :-V :-V--fajnie ,ze jesteś :-tylko

walec:
Ciekawe co Cie sklonilo do przybycia ;D WItamy serdecznie :-za

Robson:

--- Cytat: Siara_nh w Czerwiec 22, 2008, 20:28:56 pm ---....dzięki koledze Walcowi który znalazł dziś moje aukcje na allegro i powiadomił mnie że oficjalnie forum działa pod tym adresem to musiałem się przyłączyć do szeregów ;) ...
--- Koniec cytatu ---

Siara - zdrajco ;D ;D ;D pół roku temu wysłałem Ci zaproszenie na e-mail i nie odpisałeś, a teraz Walcowi pokłony  ;D ;D ;D

No ale jako że nie czuje do nikogo urazy to zawsze później niż wcale  :-R :-K

Witam serdecznie na forum  :-za :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej