Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Targi Tuning Show Kraków 22-23.05.2010
micky:
Szanowni Państwo
Zapraszam Pana do wzięcia udziału w Targach Tuning Show, które odbędą się w dniach 22-23 maja w Krakowie przy ulicy Centralnej 41A.
Tuning Show to profesjonalna, dynamicznie rozwijająca się impreza, skupiającą w jednym miejscu właścicieli jedynych w swoim rodzaju samochodów, firmy produkujące i dystrybuujące niezbędny do modyfikacji aut sprzęt, a także tysiące sympatyków i fanów motoryzacji. Ostatnią, siódmą edycję targów, odwiedziło 14 tysięcy osób. Tuning Show jest jedynym takim wydarzeniem motoryzacyjnym, które cieszy się tak dużym zainteresowaniem ze strony mediów. Dotychczas współpracowaliśmy m.in. z: Interia.pl, motoallegro.pl, otomoto.pl, TVN Turbo, TVP Kraków, Gazeta Wyborcza, Autobit, AutoTrader.pl, Motofakty.pl, Gratka.pl, Radio ESKA, Radio RMFmaxxx, Radio Kraków, Radio Planeta, Auto Tuning Świat, VW Trends, BMW Trends, Renault Trends, Tuning.pl, Autowizja.pl, Furious.pl, GT Tuning, Auto Świat, Onet.pl.
Konkretyzując pytanie, chcieliśmy zaproponować członkom Jaguar Club Poland zaprezentowanie swoich pojazdów podczas tegorocznych Targów Tuning Show.
Proszę o rozesłanie wiadomości o targach wśród członków klubu.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na adres: Tomczuk@targi.krakow.pl lub kontakt telefoniczny z Panem Tomaszem Krupą pod numerem +48 516 029 226.
Zapraszamy również do odwiedzania naszej strony : www.tuningshow.krakow.pl
Licząc na przychylną reakcję wobec naszego przedsięwzięcia, jestem do Państwa dyspozycji. W razie wszelkich pytań, pozostaję w kontakcie.
Tomasz Tomczuk
asystent komisarza targów
naughtycat23:
Kiepska sprawa bo u nas tuningowanych Jaguarów jak na lekarstwo :-gwizd
Whisnia:
Jaguar sam w sobie jest już stuningowany :)
naughtycat23:
Tak powiedzieć nie można bo nawet Ferrari Enzo jest tuningowane czyl Maclaren Mercedes.
Tuning to nie mniej lub więcej jak tylko zidywidualizowanie swojego pojazdu według własnych potrzeb czy własnego widzi mi się :))więc jest jeszcze sporo pole do manewru :-V
Whisnia:
wiem, wiem ale zmierzam ku temu, że co niktórzy indywidualizują samochody zewnątrz jakby miały po 400km a pod maską góra 100KM, według mnie tuning zewnętrzny (spoilery, dyfuzory itp) nie wyglądają jak agrotuning tlko wtedy jeżeli moc samochodu tego wymaga...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej