Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Woda w paliwie

<< < (3/3)

nowicjusz:
czy ja zagladam tobie do portfela  :-nuts

poszukaj ,poczytaj sobie dlaczego zimą powinno sie tankować auto pod korek oraz powinieneś wysunąć odpowiednie wnioski po wczesniejszej wypowiedzi dlaczego nie powinno sie dopuszczać do jezdzenia tak aby sie rezerwa zapaliła.

Godan:
Gdybyś  nowicjusz dobrze przeczytał pytanie to obyło by się bez pukania w czoło  CHODZIŁO O PROBLEM WODY W PALIWIE ,a nie o to czy ktoś rozumie co znaczy jeździć na rezerwie paliwa .

Do Seby_xj pozdrawiam, prowadzę klub karate(Mistrzowie Europy96,08,09 stąd mój nick - oznacza 5 Dan :-V)  tam nikt nikomu nie puka w czoło - bo wie , że przy braku celności można sobie własny palec wsadzić w oko ;)owiązuje szacunek - MYŚLAŁEM ŻE TU TEŻ. Kłaniam się i kończę swoją ciekawość w zakresie tego tematu.

Innowierca:
EE to ja nie mam co się odzywać z 3 kyu w Judo  :-cry   

Co do tematu, to też myślałem że to nie jest pudelek.pl i ludzie mają trochę szacunku do innych.  Ale w sumie i tak jest fajnie, bo mimo niewielkich zgrzytów towarzycho tutaj jest pierwsza klasa. Z resztą posiadanie kota zobowiązuje :-za

nowicjusz:
Godan to moze zamiast sie czepiać sam poczytasz sobie co nieco o wodzie w paliwie zimą jak i o tym skąd sie ona w nim bierze .Fajnie jest mieć wszystko podawane na tacy ,prawda?

Zresztą nie na darmo mam nick nowicjusz  :-yipee

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej