Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Witam
Joa Alex:
--- Cytat: ovo w Lipiec 31, 2008, 18:18:31 pm ---Napisz jak do nas trafiłaś?
--- Koniec cytatu ---
raczej "trafiłeś" bo jestem facetem ;D
szukałem informacji o Jaguarach w internecie przed podpisaniem umowy i tak znalazłem forum.
Aha od miesiąca mam auto i coraz bardziej jestem przekonany że zrobiłem dobry ruch i kupiłem X-typa, zamiast jakiegoś powszedniego Audi czy BMW. Jaguar , szczególnie X-type to rzadki widok nawet w Warszawie a niemieckich, francuskich czy japońskich wozów to więcej niz psów ;)
A tak w ogóle to kocham tą arystokratyczną wyniosłośc angielskich samochodów, gdyby mnie było stać to z miejsca bym kupił Aston Martina DBS lub Vanquish oraz Rolls -Royce'a. :-K
NA razie musi mi wystarczyć X-type :-V
adam74:
po pierwsze - śliczny :-za,
po drugie - moja lepszą połówkę muszę trzymać z daleka bo mój miał być czarny z beżem w środku (ja osobiście wolałem niebieski :) ale kobieta ma zawsze rację ;))
po trzecie - gdzieś musimy sie zjechać na małą czarną bezalkoholową :)
ovo:
A tak w ogóle to kocham tą arystokratyczną wyniosłośc angielskich samochodów, gdyby mnie było stać to z miejsca bym kupił Aston Martina DBS lub Vanquish oraz Rolls -Royce'a. :-K
NA razie musi mi wystarczyć X-type :-V
Wiesz już za 15 lat może będą na www.mobile.de po 5 tys Euro.Ale jaka klasyka?
Joa Alex:
--- Cytat: adam74 w Sierpień 01, 2008, 14:27:39 pm ---po pierwsze - śliczny :-za,
po drugie - moja lepszą połówkę muszę trzymać z daleka bo mój miał być czarny z beżem w środku (ja osobiście wolałem niebieski :) ale kobieta ma zawsze rację ;))
po trzecie - gdzieś musimy sie zjechać na małą czarną bezalkoholową :)
--- Koniec cytatu ---
czemu nie? jakiś mały zlot w Warszawie? ;D
adam74:
mini zlot na dwa koty
Nawigacja
Idź do wersji pełnej