Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

Warsztat w Piastowie - opinie

<< < (2/2)

Wolon11:
W tym na dworcowej nie byłem, ale jest jeszcze ten na Struga i tam jest bardzo w porządku, profeska.   

p123:
cześć,
Czy ktoś z Was ma jakieś negatywne doświadczenia z serwisem na Struga ?
Kocur zaczął gwałtownie płyny ustrojowe zrzucać i szukam kogoś kto by to ogarnął ASAP.
Kopci się parujące chłodziwo gdzieś z okolic pod zbiornikiem wyrównawczym ale tam gdzie jestem w stanie ręką sięgnąć jest sucho.
Piotr

p123:
No to odpowiem sam sobie :)
Po pierwszej wizycie same pozytywy. Warsztatu w środku nie widziałem bo nie było jak wjechać - na placu z 10 kotów różnej maści. Diagnoza od ręki, naprawa skuteczna i odbiór następnego dnia. Cena optymalna. Kot ma się dobrze.
Same plusy. Jak mi coś następnego wyskoczy to wiem gdzie jechać.
Piotr

dejot:
Ja byłem po zakupie swojej XJ40 na takim małym przeglądzie i wszystko pozytywnie.
Pan mi sprawdził całe auto, wymienił olej, filtry + czujnik zużycia klocków ( tyle było akurat do zrobienia )
Wstępnie powiedział na co ewentualnie w przyszłości zwrócić uwagę i miał czas i ochotę na rozmowę.
Cenowo myślę, że też ok.
Polecam : )

--- Cytat: p123 w Styczeń 31, 2021, 13:59:07 pm ---cześć,
Czy ktoś z Was ma jakieś negatywne doświadczenia z serwisem na Struga ?
Kocur zaczął gwałtownie płyny ustrojowe zrzucać i szukam kogoś kto by to ogarnął ASAP.
Kopci się parujące chłodziwo gdzieś z okolic pod zbiornikiem wyrównawczym ale tam gdzie jestem w stanie ręką sięgnąć jest sucho.
Piotr

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej