Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Przed zakupem
robertth:
--- Cytat: pah w Styczeń 30, 2010, 13:27:00 pm --- automat wymaga dobrego traktowania i wymiany oleju co 10000
--- Koniec cytatu ---
Chyba zabrakło jednego zera :-gwizd
Godan:
Poprzednie śniegi zaliczałem w BMW e-36 na letnich oponach ;)zabawa była fakt... ale jeżdżę 30 lat - teraz zimówki w których jeżdżę też latem ;D ;D ;D kontrola trakcji napęd na 4 koła o abeesach nie wspomnę i jestem w szoku.
Czeka mnie pod koniec lutego droga do Kowar. Kolega (Citroen) powiedział ze jak jechał w zeszłym roku to kupił specjalnie łańcuchy. Ja odpowiedziałem mu że mam napęd na 4 :-A i rozmowa się skończyła :-tylko
artleks:
Co do jazdy na zimowych w lecie - to nie polecam - tamten sezon nie zmieniłem i opony są delikatnie mówiąc małoprzyczepne ;D
Na marginesie kto jezdzi jeszcze na profilu 225/45/17 w zimę?
Innowierca:
Zgadza się. Jazda na oponach zimowych latem to szaleństwo. Droga hamowania o wiele wieeeele dłuższa, ale najgorsze jest trzymanie boczne (czy też jego brak). Już chyba lepiej jeździć zimą na letnich.... Ale zaczynamy już :-off
Rob_W:
--- Cytat: ROCCO25,5 w Styczeń 31, 2010, 18:33:30 pm ---Na marginesie kto jezdzi jeszcze na profilu 225/45/17 w zimę?
--- Koniec cytatu ---
Np. ja - mam Nokiany WR G2 225/45/17 i absolutnie nie narzekam :) Przyczepność super, nierówności i śpiących policjantów pokonuje jak marzenie :) No i do tego wygląda bosko na alufelgach! :-super
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej