Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

bezpiecznki i przekazniki

<< < (7/8) > >>

Jack Fender:
Ziutek567 , wujek google da radę, przetłumaczysz z każdego języka. Ja klikam tłumacz on line, w jednym oknie przepisuję tekst (można podobno wklejać z PDF czy cuś, ale nie próbowałem), a w drugim oknie na bieżąco tłumaczy się tekst i jeszcze literówki poprawia.

scyzor:

--- Cytat: Jack Fender w Kwiecień 12, 2019, 00:30:45 am ---Ja klikam tłumacz on line, w jednym oknie przepisuję tekst (można podobno wklejać z PDF czy cuś, ale nie próbowałem)
--- Koniec cytatu ---

Hmmm...  :-gwizd Wiem, że darowanemu koniowi w zęby się nia zagląda ale jak by tak zeskanować tę rozpiskę w języku Adolfa eeee... przepraszam: Goethego  ;D ;D ;D jakimś OCRem do pdfa to by było miodzio wtedy do takiego tłumaczenia  ::) ;D

Jack Fender:
Mam skaner w pracy i mogę zeskanować. Zobaczymy co wyjdzie, będę się uczył, zresztą ja się ciągle uczę, jak nasz Pan Prezydent.

scyzor:

--- Cytat: Jack Fender w Kwiecień 12, 2019, 09:48:39 am ---zresztą ja się ciągle uczę, jak nasz Pan Prezydent.
--- Koniec cytatu ---

W ciemno zakładam, że z lepszym skutkiem  ;D ;D ;D

Jak byś nie miał softu OCR to ja mam. Może być jpeg albo pdf "obrazkowy" ;)

scyzor:
Załączam zeskanowane przez Jacka Fendera opisy bezpieczników.
Następnie zOCRowałem je i przetłumaczyłem w necie na polski.
Dla porządku załączam oryginał skanu, OCR po niemiecku i tłumaczenie. Na czerwono są dziwne -  na moje - tłumaczenia może ktoś poprawi.
Z tego co kojarzę to ponoć od S-Type'a ale układ bezpieczników podobny więc może pasują i do X... ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej