Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Pomóżcie w zakupie amorów do tyłu jaguar xj40
Jakub32:
Sprawdź tylko dokładnie bo są dwa typy KYB na tył
Dominiko19:
No zamówiłem te 551057. Pozdrawiam
KRISS:
--- Cytat: Choina w Grudzień 21, 2009, 14:56:13 pm ---Tak tylko do tego 1450zł trzeba doliczyć przesyłkę do Polski, a blackcountryjaguar raczej nie ma tanich przesyłek. Kupowałem u niego CupHolder i za paczkę 0.5kg chciał coś koło 20-25GBP.
400zł to sztuka, także komplet 800zł + przesyłka, a 500zł w sklepie internetowym w Polsce.
--- Koniec cytatu ---
nie no spokojnie... za chwilę wróci Vat 17,5% i okaże się że będzie znowu można handlować.
ale jak napisałem wcześniej. Dla mnie to Nivomaty. świadczyłby o tym kołnierz amortyzatora... :-gwizd
Jak się okaże że się mylę to tylko plus, ale co jeżeli mam rację?
Przewaga kupowanie w PL u specjalistów ( u każdego kto ma wiedzę bez względu na miejsce zamieszkania i to czy lubimy się czy nie ) polega na tym, że jak coś nie pasuje to po pierwsze masz na kogo zwalić po drugie nie musisz się na tym znać. Ale jak powszechnie wiadomo PL jest krajem, gdzie każdy jest specjalistą we wszystkim. Tylko później nikt się nie chwali swoimi sukcesami a 80% Jagów wygląda jak jeżdżące trumny. Włączając to E-type po renowacjach pod okiem właściciela ( a jakże by inaczej ) - specjalisty.
Dominik, mam nadzieję że się mylę i masz jednak zakombinowane amory zwykłe i co najważniejsze nie złupi Cię to po kieszeni...
pozdrawiam
Dominiko19:
Oto amortyzatory, które po wielkich trudach dzisiaj do mnie dotarły. W czwartek jestem umówiony na wymianę. Wydaje mi się, że to są takie jak aktualnie posiadam w samochodzie, sugeruję się tymi kołnieżami, obym miał rację, trzymajcie kciuki. Co Wy na to? Jakieś nowe wnioski? Pozdrawiam
nowicjusz:
bardzo dobry wybor tylko jeszcze dopasować sobie powinieneś nowe osłony zeby poźniej płaczu niebyło ze za poł roku szlag trafi amorki i gwarant nie uwzględni reklamacji na zakupiony towar.
od volkswagena powinieneś cos podpasować :-za
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej