Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Interfejs ELM 327 co myslicie na ten temat ?

<< < (6/8) > >>

Jedrzej:
Podzczepiam się  :-super zamów dwa. Pieniądz się przeleje. Aktualne do odwołania.

Może linki jakieś wklej, to experci popatrzą, coś doradzą.

Seba190 napisz jak to się zwie, jakieś zdjęcie może, symbol.

seba190:
Wpisz ds150e i znajdziesz. Moze to byc autocom albo delphi roznica jest tylko wizualna.

MATriX335:

--- Cytat: hawk_2005 w Kwiecień 10, 2016, 19:04:37 pm ---Zakupiłem jeszcze taki kabelek
http://allegro.pl/interfejs-ford-ids-vcm-mini-ford-mazda-jaguar-a-i5751651458.html

i jestem na etapie testowania co można z nim zrobić.
Kabelek się łączy program Focom jakoś też się łączy i niby wszystko ok tylko jakoś nie można za wiele zdiagnozować nawet z silnikiem mam problem. Gdzieś diabeł tkwi w szczególe ale może uda mi się coś wymyślić. Sznupię i szukam odpowiednich rozwiązań.

--- Koniec cytatu ---
Udało Ci się do czegoś dojść z tym kablem? Potrzebuję zaprogramować pilota oraz moduł VACM i zastanawiam się nad zakupem jakiegoś IDS-a.

sobrus:

--- Cytat: seba190 w Maj 25, 2016, 09:55:47 am ---Elm to zabawka, da sie tym skasowac jakies bledy ale moim zdaniem lepiej zainwestowac w np autocoma ktory mozna kupic na aliexpress juz za ok 150 zl albo i taniej. Wiadomo bedzie to chinska podroba ale mozna tym zrobic praktycznie wszystko.

--- Koniec cytatu ---

Jakie dodatkowe możliwości ma Autocom w porównaniu do ELM?

Tzn zdaję sobie sprawę z ograniczeń ELM, ale też z ograniczeń tanich skanerów OBD.
Kupić nie problem, ale czy to będzie dużo lepsze od ELMa?

Driv3rrrr:
Autocom ma wejście do systemów komfortu, hamulców i innych. Elm tylko silnik

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej