Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Spotkania cykliczne- Region Małopolski

<< < (22/35) > >>

kyrios_paulus:
Nastepna wizytowka poszla w ruch doslownie 15 minut temu. To byl... Hmm... Czaeny S-Type ;D

robertth:

--- Cytat: Kyrios w Styczeń 19, 2010, 12:38:54 pm ---Nastepna wizytowka poszla w ruch doslownie 15 minut temu. To byl... Hmm... Czaeny S-Type ;D

--- Koniec cytatu ---
Tak trzymać Kyrios  ;D  :-super

Whisnia:
 ??????  ale :-za

Artur G.:
Cześć  Wam  wszystkim,  pozwólcie że,  cichutko podepnę się pod  temat i  zapytam,  czy jest  szansa  na  jakiś  mini  spocik wiosną  w  Lublinie lub okolicy? może spotkanie z  kilkoma  osobami,  czy  choćby z  jedną ...  ja  bym podjechał  Lancią Kappa i chętnie  obejrzę z  żonką  jakiegoś  x-typa i porozmawiam  na  temat  tych modeli  z  kimś  naocznie. Jak  już wspominałem  w  innych  wątkach na  tym  forum  będę szukał  następcy  Kappy i jako  alternatywę  mam  jej  rodzona następczynie Lancię Thesis (chociaż  elektroniki w niej więcej niż w  media  markt),  Alfę 166 (chociaż za bardzo  sportowy) i  właśnie  X -typa  który mi i zonie  podoba się  bardzo i  to że  dużo  z M MK III mi nie przeszkadza. Diesel wykluczony. Tak  po cichutku, powolutku tylnymi  drzwiami na  prowadzenie wychodzi mr X. Dziękuje  za  uwagę

Whisnia:
Na początku wiosny (bądź na koniec zimy planujemy spotkanie w sandomierzu lub kielcach, ale raczej Sandomierz)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej