Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
witam wszystkich jagomaniakow
KINSKY1975Y:
dziekuje za serdeczne przywitanie .Bombki , nie wiem jak mozna tak dlugo wytrzymac bez jaga bedac zarazonym, ja osobiscie stane na glowie zeby x300 znalazl sie szybko w moim posiadaniu .Dzisiaj ogladalem i jezdzilem xj40 z 4 litrowym motorkiem i stwierdzilem ze bmw 7 sie chowa ,jak zreszta nie jedno ,,luksusowe' autko .Z pelna swiadomoscia stwierdzam ze na punkcie jaga dostalem jobla (czyt. kota) pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!
Robson:
I tak trzymaj :-V Spróbuj się przejechać V12 5.3 .
Zakochasz się od pierwszej jazdy i nie przestanieć pragnąć właśnie takiego ;D ;D ;D
KINSKY1975Y:
Robson,,wiem ze milosc jest slepa ,jednak mierze sily na zamiary, .V12 jest jednak zbyt paliwozerna bestia i nie chce tylko podziwiac auta w garazu ale troche nim jezdzic .Potrafie sobie wyobrazic jak sobie radzi taki silnik , na pewno pozostawia niezatarte wrazenia z jazdy na dluuuugi czas .wystarczy mi 3,2 w koncu tak na dobra sprawe mocy v12 nie ma w polsce gdzie wykorzystac aczkolwiek samo posiadanie takiego potwora budzi :-R ..Jeszcze raz pozdrawiam . stan mojej duszy z braku posiadania jaga mozna porownac z :-cry
walec:
myśle ze nie powinienes sie obawiac 4.0
roznice w spalaniu sa niewielkie a masz porządną skrzynie z kickdownem i trybem sport
(chyba ze manuala szukasz to co innego)
Sambor:
Nie zebym zaraz wchozil w polemike ale manual to jest to!!!!!! :-10points :-10points :-10points witam na forum
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej