Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

witam wszystkich jagomaniakow

<< < (6/8) > >>

Batman:
Moze w podroz po europie na lawecie poejchał

KINSKY1975Y:
Na cale szczescie auto nie zaliczlo zadnego dzwona,sprawdzane tak dokladnie jak tylko mozliwe ,zadnych sladow napraw blacharsko lakierniczych.Pokrywa sie z prawda to co pisze Walec -syn sprzedajacego mieszka w niemczech i tam uzytkowal auto, niedawno nim przyjechal i zostawil ojcu do sprzedania bo sam kupil cos nowego .Na chwile dzisiejsza wyjezdzilem pelny bak i nie mam zastrzezen co do mechaniki(silnik skrzynia )jedynie slychac troche zawieszenie na wybojach.No i tak  jak ktos wczesniej pisal przy jezdzie 200/h jazda przestaje byc przyjemna, ale coz takie mamy drogi . Pozdrawiam :-tylko

KINSKY1975Y:
W tej chwili mam 17 . 225 przod i255 tyl ,faktycznie jest to niski profil bo chyba ze 40  ,jaki rozmiar opony wlozyc najlepiej na ta felge zeby bylo ok? Z gory dzieki za podpowiedzi.  pozdrawiam :-V

Batman:
Tak czy inaczej kolejny XJR w klubie !! Niech chłonie kilometry z wdziękiem i bezawaryjnie!!

walec:
Noo to gratuluje zakupu, teraz zobaczymy czy sprzedawca jest uczciwy, jak sie go pół roku temu pytałem czemu go sprzedaje skoro to taki dobry egzemplarz to powiedział, paaaaaanie syn ma tyle kasy że sobie własnie Audi jakieśtam kupił to po co mu taki Jaguar :-\
dobrze ze w dobre ręce trafił

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej