Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
witam wszystkich jagomaniakow
KINSKY1975Y:
Jak wymaga kultura witam wszystkich .Co prawda nie mam jeszcze jagusia ,chociaz kota owszem, bo zamierzam jaga kupic .Mialem w zyciu 16 aut (beemki mietki jeepy vw itp) ale chyba pora na cos wyjatkowego .Szukam x300 rok 95 i wzwyz,zamierzam wydac 17kpln na auto bez gazu, ewentualnie samemu pozniej zagazowac.Szkoda ze jeszcze go nie mam bo bede sie czul na tym forum troche kulawy , ale coz wiedza zdobyta na forum pozwoli wybrac (mam nadzieje )w miare dobry egzemplarz Pozdrawiam wszystkich serdecznie
walec:
Dokładnie po to tu jesteśmy ;)
a kulawy nie masz powodu się czuć bo wielu z nas własnie przez forum znalazlo swojego obecnego kota.
witamy serdecznie :-tylko
ja$:
witamy Cie bardzo serdecznie.... :-V :-V
qbaty:
--- Cytat: walec w Maj 24, 2008, 21:31:42 pm ---a kulawy nie masz powodu się czuć bo wielu z nas własnie przez forum znalazlo swojego obecnego kota.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam - trafiłem tu wiedziony chęcią posiadania Jaga. A dzięki pomocy forumowiczów od kilku miesięcy jestem posiadaczem lekko zabiedzonego, szarego kocurka ;D. A pomoc i wsparcie, które tu uzyskuję jest bezcenne ;)
Życzę powodzenia w poszukiwaniach. Jak będziesz potrzebował rady, wsparcia, pomocy - pisz, na pewno je tu znajdziesz :)
bombki:
witaj, ja jestem najlepszym przykładem że brak jaga nie przeszkadza w dobrej zabawie na tym forum, choć nie ukrywam że już mnie to troszkę drażni ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej