Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
CHORUJE NA KOTA X-TYPA
Lou_Cypher:
Rowniez zajalem sie poszukiwaniem kota dla mnie, zreszta pisalem o tym. Koniecznie wersje sedan i manualna skrzynie biegow. Ceny nie zawsze odzwierciedlaja faktyczny stan samochodu, ale okazje chyba lepiej sobie podarowac. Szkoda, ze pochodzacy z forda silnik diesla 2.0 jest takim technicznym bublem. Czytalem juz rozne fora w tym zagraniczne i stwierdzam, ze chyba najwiecej powodow do zmartwien maja posiadacze diesli.
robertth:
I z tego powodu polecam benzynę w manualu... :-gwizd
artleks:
--- Cytat: Lou_Cypher w Listopad 26, 2009, 23:48:02 pm ---Rowniez zajalem sie poszukiwaniem kota dla mnie, zreszta pisalem o tym. Koniecznie wersje sedan i manualna skrzynie biegow. Ceny nie zawsze odzwierciedlaja faktyczny stan samochodu, ale okazje chyba lepiej sobie podarowac. Szkoda, ze pochodzacy z forda silnik diesla 2.0 jest takim technicznym bublem. Czytalem juz rozne fora w tym zagraniczne i stwierdzam, ze chyba najwiecej powodow do zmartwien maja posiadacze diesli.
--- Koniec cytatu ---
a ty masz w tej chwili X-type - benzynę czy diesla?
KRISS:
ja mam fajną benzynę w kombi do sprzedania, bardzo dobrą nie tanią.
artleks:
--- Cytat: redrum w Listopad 26, 2009, 17:56:51 pm ---dziwi mnie także napis na przodzie z boku chyba unterberger - co to takiego?
pozdr ol
--- Koniec cytatu ---
www.unterberger.cc - :-super
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej