Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

CHORUJE NA KOTA X-TYPA

<< < (3/6) > >>

redrum:
W sumie czemu nie a może mata na siedzenie wykonana z drewnianych koralików.
pozdr ol

strawinski:
co do tego iksa wskazanego przez ciebie to ze zdjęć widać na bank, że z przodem coś się działo.
Maska nie leży idealnie i nie wynika to z niedomknięcia. Poza tym ma inny odcień. Nie znaczy to, że to był wrak ale fajnie gdyby było wiadomo co mu dolegało. No i cena bardzo niska (a jeszcze ktoś na  nim zarabia).

redrum:
dziwi mnie także napis na przodzie z boku chyba unterberger - co to takiego?
pozdr ol

Wiesiek:
Chociaż nie jestem fanem diesla i kombi ten egzemplarz wygląda OK i cena jest w porządku. Ja kupiłem X-a po obejżeniu 2 szt. na żywo i wielu, wielu w internecie. Jest to moje ulubione zwierzątko. Spisuje się świetnie ale ma jedną wadę: ciągnie mnie często na stację benzynową.

robertth:

--- Cytat: strawinski w Listopad 26, 2009, 17:40:17 pm ---co do tego iksa wskazanego przez ciebie to ze zdjęć widać na bank, że z przodem coś się działo.
Maska nie leży idealnie i nie wynika to z niedomknięcia. Poza tym ma inny odcień. Nie znaczy to, że to był wrak ale fajnie gdyby było wiadomo co mu dolegało

--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z kolegą...
Jesli będziesz go oglądał, to zwróć na to szczególną uwagę, bo faktycznie coś z przodu "nie gra".
Sprzedawca często będzie Ci mówił, że nic na pewno nie było robione. Jak mu zaczniesz udowadniać brak jego racji, to będzie gadał, że nic o tym nie wie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej