Dział Techniczny > XJ-S (1975-1991) oraz XJS (1991-96)

jaguar xjs 4.0 1992 rok co o tym myslicie?

<< < (14/16) > >>

Sambor:
No niewiem. Jako posiadacz xjs nie moge sie z tym pogodzic. Pewnych klasycznych pieknych projektow nie powinno sie modyfikowac. Takie moje zdanie

richie:
domyślam sie że gdyby był na nich kapsel arden to byloby tiptop :-gwizd :-gwizd :-gwizd :-gwizd

Piotr:
witam, dopiero odszukałem stary login do tego forum, minęło trochę czasu
ale chciałbym zakomunikować że skończyłem moje autko pare mic temu, w sumie to po drodze stałem się włascicielm jeszcze jednego egzemplarza - może  wtym roku też go skończę:) ale z przeznaczeniem na zabawę na torze.
Autko wyszło naprawdę super, zrobiłem wszystko od podstaw, auto zostało rozebrane w mak, wypiaskowane, pomalowane elementy, wszystko co można wymieniałem na nowe,  skórzane wnętrze - kolor beż, ciemna brytyjska zieleń - lakier, mnóstwo dodatków, no i super felgi trochę miałem z tym łamigłówkę ale udało się,  w sumie kosztowało to parę złotych ale efekt końcowy - rekompensuje wszystko.
Wszystkim którzy po drodze mi pomogli - dziękuję i pozdrawiam.
Byłem w tym zielony to fakt, teraz mogę jednak już coś powiedziec o tym samochodzie.
Wkrotce umieszczę zdjęcia
pozdr. Piotr

Maru$:
Właśnie czekamy na fotki i ciekawi mnie jak sobie z tymi lampami poradziłeś:)

Piotr:
dosyłam zdjęcia skończonego autka, mam też fotki od poczatku prac, to autko sprowadziłem z Londynu jako drugi xjs,  na poczatku był niebieski, .
mam nadzieję że Wam się spodoba. Wg. mnie fajnie wyszły koła, miałem mękę z dopasowaniem dystansów ale udąło się. 
Czarny był dawcą europejskich części, teraz szykuje go na tor ma manulana skrzynię więc nadaję się idealnie, mam nadzieję że skoczę do przyszłej wiosny przewiduje w nim klatkę + sportowe fotele ale na razie nie mam do tego zapału , może zimą.

[załącznik usunięty przez administratora]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej