Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Sliczny Srebrny Kociak
kuba:
witam Cie. Tak sie sklada ze ja tez przemieszczam sie S-Type z 3 litrowym silnikiem. Zeby Cie nie bylo za dobrze dodam ze kociak stoi na 18-sto calowych felgach:) Jezeli auto bylo zadbane nie powinienes miec wiekszych problemow z awaryjnoscia, jesli natomiast poprzedni wlasciciele nie dbali o samochod to moze czekac Cie troche pracy. Nie zmienia to faktu ze legendy jakoby trzeba bylo miec dwa koty bo jeden zawsze stoi w serwisie sa wielka bujda. Dbaj o niego to bedzie Ci dobrze sluzyl
daniel:
Muszę powiedzieć, że tak naprawdę to trzeba mieć dwa koty. Conajmniej. Bo jak masz jednego to od razu masz ochotę mieć ich więcej i więcej... Jeden nie wystarcza ;D
kuba:
myslisz ze jak sie dwa koty zamknie na cala ciemna noc w garazu to beda "paczkowac"? :)
piotritaly:
Chłopaki ale cos w tym jest że ciągnie do drugiego kota :-za mam mojego a się za innymi rozglądam i zauważyłem że się ludzie witają posiadacze kotów nawet kiedyś przed tesco zapatkował taki xj kołomnie i wiecie jak to pięknie wyglądało już się nie moge doczekac kiedy pojade na zlot kociaków i zaparkuje kota w szeregu z innymi to musi byc piekny widok :-tylko
zyrcia:
Już niedługo twój kotek zamiałczy obok naszych - najpóźniej 12-14 wrzesnia w Sandomierzu ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej