Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Międzynarodowy Zlot w Niemczech (Bamberg) Fraenkische Schweiz 13.-15.06.2008

<< < (14/18) > >>

la sombra:
Halo, halo,To ja dostałam zadanie napisania relacji z zlotu w Bambergu i niestety mam lekki poslizg czasowy :-wstyd
Niestety mam mnóstwo pracy (praca mnie kocha >:( i na forum siadam dopiero wieczorem. Ale obiecuję jutro wracam wczesniej i napiszę relacje -a było naprawde fajnie  :-tylko
Tibi jako organizator i poliglota, po prostu rewelacyjny  :-za , ma sliczną córeczke  Marie Lisę i polska małzonkę Renatę z Bolesławca.Apel do wszystkich forumowiczów z naszego klubu, musimy spotkac sie w Karlowych Varach -towarzystwo naprawdę super. Ja juz przepadłam, marze o XJS-ie i skiper chyba posiwieje, no bo jako szanujacy sie mąż bedzie musiał spełnic zachciankę małzonki. A tak a poropos w Bambergu świetowalismy 5 rocznice slubu  :-wings, tak, tak, ja chyba jestem świeta, ze tyle wytrzymałam

qbaty:
normalnie wzruszyłem się oglądając stado kocurów mknące po krętych niemieckich dróżkach...
tibi, szacunek i gratulacje - widać, że impreza była zorganizowana doskonale  :-R

daniel:
Ech... nie ma chyba nic lepszego od takiej jazdy.  :-za :-tylko

xjs:
 ;D

xjs:
No No

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej