Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Classic Motor Show 2009 - NEC Birmingham - to trzeba przezyc!

<< < (3/10) > >>

propagator:
Sue i Mike pozdrowieni od wszystkich z JCP, bardzo mile wspominaja Nowa Sol, towarzystwo, organizacje imprezy, a Mike z rozrzewnieniem wspominal polskie jedzenie...  :-gwizd ;D (i pytal mnie, kiedy nastepna impreza w Polsce..?)

Kyrios, XJ220 (1994 rocznik) mieszkajacego w Walii Colina ma na liczniku chyba troche ponad 3 tys. mil - sprawdze i podam dokladnie, jak uporzadkuje prawie 1000 zdjec z 2 dni imprezy, na ktorych bylem (sobota i dzis...), a jak sie nie doszukam, to zadzwonie do niego i poprosze o fote mileage  :-A ;) I tak wszystkiego nie zobaczylem, bo... za malo czasu, a tam nie da sie biegac od stoiska do stoiska, bo oczy zwyczajnie nie moga sie oderwac od wystawianych tam samochodow...  :-gwizd :-gwizd :-gwizd :-super :-super :-super

Macho - XJ220 srebrny metalic wyglada ok - nie ma tam rysy, czy zadrapania, a szara skora na fotelach tak pieknie pachnie, jakby auto wyjechalo z fabryki nie 15 lat temu, a miesiac temu...  :o :o :o :-super  Widzialem dzis odjazd tego cuda po oficjalnym zakonczeniu imprezy -  :-K :-K :-K :-A :o :-super

Przekazuje dla wszystkich pozdrowienia od Sue, Mike'a, Tonego, Colina, Grahama, Johna, Simona i innych, ktorych imion nie spamietalem  :-V Foty poopisuje i w ciagu kilku dni wysle do zalogi13, to zapoda fachowo jakas wypasiona galerie na forum  :-za :-tylko :-super A jest co ogladac...  :-gwizd :-K :-gwizd :o :o :o

Pozdro, ide odespac...  ;)

[załącznik usunięty przez administratora]

walec:

--- Cytat: Feler w Listopad 15, 2009, 21:49:13 pm ---Impreza odlotowa!!  :-super Czekamy teraz na komentarz dr Walca w temacie dywaników w XJ220  :-yipee

--- Koniec cytatu ---

w Castoramie by ładniej przycieli  ;)

a impreza faktycznie bombowa, szkoda że u nas takich nie ma

propagator:
Zgodnie z obietnica troche "ogarnalem" zdjecia z ostatniej soboty i niedzieli na CLASSIC MOTOR SHOW 2009 w NEC Arena / Birmingham - pierwsza porcja juz "w wiadrze z fotami"  ;)  Imporezy nie da sie opowiedziec, trzeba zobaczyc i przezyc samemu  :-super :-gwizd :-super  Juz wiem, ze za rok juz w piatek o 9.30 bede pod NEC Arena - i nie jestem pewien, czy 3 dni (piatek, sobota, niedziela - czas trwania show) wystarcza, by wszystko zobaczyc...  :o ;)  Zapraszam do ogladania foto-reportazu  :-super  Z gory sorry za jakosc zdjec - w hali bylo kiepskie swiatlo, a ja mialem kiepski aparat do robienia fot we wnetrzach (FUJI sie nie nadaje  :-zly ) - za rok foty beda HIGH-QUALITY  ;D Wieczorem i w kolejnych dniach bede dorzucal zdjec, a poki co zobaczcie to, co juz jest...  8)

ja$:
propagator ----piękne autka :-V :-V :-V -jak dobrze mieć coś takiego w garażu  :-hehe :-hehe i cieszyć oczka  :-hehe :-hehe

Whisnia:
Siwy dym, biały kurz aż brak słów!!!   i ten Vauxhall XVR...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej