Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

SPOTKANIE WIGILIJNE 5 grudnia

<< < (8/23) > >>

qbaty:

--- Cytat: szawix w Listopad 18, 2009, 22:21:33 pm ---proszę o szczegóły

--- Koniec cytatu ---
Wigilii czy zbiórki łysego ??
Jeśli chodzi o Wigilię to masz tu: http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,6313.msg55845.html#msg55845

lysyyy:
Jeśli chodzi o mój  numer konta, to oczywiście mogę dać  :-gwizd

Dorsze¶:

--- Cytat: prawdziwy macho w Listopad 18, 2009, 20:57:45 pm ---Ludzie co z wami?
Życie nie polega tylko na pracy. Wiem, że w Polsce dopiero zaczyna się tzw. wyścig szczurów, ale my nie musimy być tymi szczurami.
Dorsześ podróż do Nottingham i z powrotem kosztowałaby mnie 400 zł. To dużo? Wsiadaj w samolot i przylatuj :-za

--- Koniec cytatu ---

Ha, dali by wolne to by się przyleciało.... !  :-zly :-zly :-zly

naughtycat23:
AT LAST!!!!!!! Nie mam szkoly pracy ani innych zajęć jeśli pech mnie nie dopadnie jak zwykle to czyni to będe w sumie w dwie osoby tyleże nie wiem czy z kotem czy bez   :-V

Dorsze¶:

--- Cytat: naughtycat23 w Listopad 19, 2009, 10:56:41 am ---AT LAST!!!!!!! Nie mam szkoly pracy ani innych zajęć jeśli pech mnie nie dopadnie jak zwykle to czyni to będe w sumie w dwie osoby tyleże nie wiem czy z kotem czy bez   :-V

--- Koniec cytatu ---

To kota w klatkę i pod pachę - raz nie zawsze - będzie żyć  :-gwizd :-gwizd :-gwizd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej