Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Szukam dobrego fachowca do X-Type'a - Lubelskie, Lublin
robertth:
Witam
Poszukuję jak w temacie, dla 2,5 B 4x4.
Dokładniej chodzi o osobę, która dokona diagnostyki komputrowej skrzyni automatycznej.
Z tego co zdążyłem sie zorientować, to potrzebny jest program IDS, ponieważ innymi nie można połączyć się ze sterownikiem skrzyni.
Jeśli macie jakieś namiary na gościa, który dysponuje wiedzą i narzędziami do Jaga, to będę wdzięczny za pomoc. :-K :-help
Dostaję już załamki :-cry, ale wierzę, że coś się znajdzie. W innym przypadku czeka mnie transport auta do Wa-wy, a to wiąże się z czasem oczekiwania. Niestety potrzebuję samochodu na wczoraj.
Z góry dziękuję. :-thank
robertth:
Witam
Znalazłem fachowca w Lublinie, który ma program do Jaga :-10points
Za diagnostykę łącznie z wykasowaniem błędów bierze w granicach 100-150zł, w zależności od przypadłości. Dostać się do niego nie jest łatwo, ponieważ ma placu zawsze kilkadziesiąt aut, ale na pewno warto. Odetchnęłem z ulgą, bo myślałem, że czeka mnie już transport auta do Wa-wy.
Osobom zainteresowanym mogę wysłać info na priv. Polecam.
artleks:
Radzio podaj namiar na kogoś tańszego w Lublinie :-za
artleks:
na jakim Allegro? :-hehe :-hehe :-hehe :-hehe
robertth:
--- Cytat: _radzio1 w Listopad 07, 2009, 12:13:54 pm ---tos przepłacił i to duuuzo za duuuzoo.
wystarczy cdif/2 i nim tez sie zdiagnozuje tak samo jak i launch 431 i tak samo jak i zabawkami firmy ethos.
--- Koniec cytatu ---
hmmm
być może cena nie jest atrakcyjna, ale gośc ma program IDS Jaguara i to jest ważne...
niestety _radzio1 programy o których piszesz nie wystarczą do pełnej diagnostyki. Dobierzesz się nimi do sterowania silnikiem i kilkoma innymi elementami, ale o skrzyni zapomnij. Nie pokazują jej błędów. Kilku rzekomo najlepszych fachowców w Lublinie już próbowało ;)
Oczywiście, jeśli znasz kogoś, kto jest w stanie zrobić to taniej, to możemy flaszeczkę obalić...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej