Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

Witam spod Warszawki :)

(1/5) > >>

maluszek:
Witam wszystkich dopiero teraz zauwazyłem ze jest tu taki dział no i teraz  :-wstyd . Chciałem bardzo serdecznie sie przywitac i powiedziec ze od jakiegos miesiaca jestem szczesliwym posiadaczem Jaguara xj40 sovereing 4.0 z 1991 roku. Dostalem go od swojego tesia w stanie do poproawek ale postanowiłem ze dam mu nowe zycie z nowym lakierem, srodkiem i felgami ( w temacie o felgach rozpetałem juz nielada burze :) ) Wiec witam was serdecznie i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie jak materiał na dobrego wielbiciela jaguarow :) Bo ogolnie to ja tego kotka uratowałem od sprzedania bo mial pojsc do kogos innego.

zyrcia:
Witaj Maluszku;)),
Chyba na stałe powiekszysz nasze grono :-tylko
PS. Jak byś mógł w swoimprofilu zmienić sobie ustawienie płci, bo sądząc z wypowiedzi i ze zdjęcia to kobietą raczej nie jesteś :D

maluszek:
o kucze a zaznaczałem ze jestem rodzaju meskiego :) cholender cos sie poprzestawiało, ale zaraz zmienie. A i zostane tu na stałe bo swojego Kotka juz nigdy nie oddam bedzie tylko juz moj do konca ktoregos z nas :)

Maciej London:
Masz racje Zyrci -ze zdjecia wyglada na mena -jak ten aparat skierujesz troche nizej to bedzemy mieli pewnosc w 100%-ale tu plec nie gra roli-bardzo serdecznie Cie witamy i cieszymy sie ze uratowales kota od poniewierki :-V :-V :-V Pozdro- Maciej

maluszek:
Mam nadzieje ze z moim pomysłem to beda dopiero jego lata swietnosci :) Juz sie stał moim oczkiem w głowie :) Oczywiscie narzeczona jest wazniejsza :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej