Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

valtek

<< < (4/6) > >>

Feler:

--- Cytat: _radzio1 w Listopad 09, 2009, 06:24:51 am ---skoro niemoge sie doprosić o likwidacje mego konta to zrobie wszystko by w inny sposob nie byc tutaj -kazdy sposob jest dobry byle okazał sie skuteczny

--- Koniec cytatu ---
To może ogłoś referendum - kto jest za, kto przeciw, a kto sie wstrzymał bo szkoda mu czasu na tekie głupoty... Podobnie jak Yoohas, nie rozumiem o co w tym wszystkich chodzi, czuję natomiast coraz większe... obrzydzenie... :-thumpdown

optre:

--- Cytat: _radzio1 w Listopad 09, 2009, 06:24:51 am ---skoro niemoge sie doprosić o likwidacje mego konta to zrobie wszystko by w inny sposob nie byc tutaj -kazdy sposob jest dobry byle okazał sie skuteczny

--- Koniec cytatu ---

Najprostrzy sposob aby nie być tutaj to nie logowanie się. Myślałem że jesteś spoko, ceniłem Cię jako człowieka, który ma pasje, ale  wyglada na to że byłem w błędzie. Po Twoim zachowaniu odnoszę wrażenie że zalezy Ci wyłącznie na tym żeby skupiać na sobie uwagę i żeby każdy Cię podziwiał, kiedyś tak było, ale to Ty się zmieniłeś a nie my.
Mam nadzieje że mimo wszystko pozostaniesz z nami na forum i że będziesz się z nami spotykał na zlotach.
A jesli ktoś Cię uraził to umów się z nim na parę głębszych (ja z checią postawie) i mam nadzieje ze się wszystko wyjaśni.

aawgab:
Witam. Ja z wlasnych doswiadczen o valtekach moge powiedziec ze nie nadaja sie do aut z wtryskiem benzyny renix. do tego w moim xj 40 3.6 z 89r jest tak zwany fulgrup charakteryzuje sie on bardzo krotkimi czasami otwarcia wtryskiwaczy benzyny. Wtryski valtek sa za wolne i maja za mala wydajnosc do jaga, ja mialem zamontowane valteki w swoim Jagu i szybko je zastapilem wtryskami matrix. sa one drogie ale warte swej ceny. Magic jet sa owiele tansze a dorownuja szybkoscia wtryskom matrix. Jak masz montowac instalacje to stag 300plus. magic jet. reduktor ja mam KME Gold podobno do 350 km. i koniecznie gaz z butli puszczony rurka fi 8 nie fi 6. Magic jet jest tylko o 100 zl drozszy od valteka. reduktory sa w podobnych cenach. a co do staga to 300 a 300plus roznica w cenie jest niewielka. z tym ze 300plus ma w ustawieniach renix i fulgrup. Wiec nie popelnij tego bledu co ja i nie daj sobie zalozyc sandardowego zestawu jaki montuja w normalnych autach BO TO NIE JEZDZI. Szkoda nerwow i czasu.

propagator:

--- Cytat: optre w Listopad 09, 2009, 23:30:07 pm ---

--- Koniec cytatu ---

Najprostrzy sposob aby nie być tutaj to nie logowanie się. Myślałem że jesteś spoko, ceniłem Cię jako człowieka, który ma pasje, ale  wyglada na to że byłem w błędzie. Po Twoim zachowaniu odnoszę wrażenie że zalezy Ci wyłącznie na tym żeby skupiać na sobie uwagę i żeby każdy Cię podziwiał, kiedyś tak było, ale to Ty się zmieniłeś a nie my.
Mam nadzieje że mimo wszystko pozostaniesz z nami na forum i że będziesz się z nami spotykał na zlotach.
A jesli ktoś Cię uraził to umów się z nim na parę głębszych (ja z checią postawie) i mam nadzieje ze się wszystko wyjaśni.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co, Radzio..? Nie mialem okazji Cie poznac, ale o przeczytaniu Twoich dywagacji juz wiem, ze jakos to przezyje... Zastanawiam sie: kogo nazywasz biedota na tym forum..? Bo rozumiem, ze Ty ze szlachty jestes...  :-nuts Optre chyba ma racje - kiedys pewnie byles w centrum uwagi, a teraz sa inni gwiazdorzy i ciezko Ci z tym. Po co ten szum? Nie pasi Ci klimat, nie loguj sie i nie czytaj postow "biedoty i pospolstwa" - proste, jak budowa cepa.  :-za A moze powinnismy  :-K blagac, abys zostal? Wiesz, pare lat temu uslyszalem bardzo madre zdanie - mysle, ze poniekad tyczy i Ciebie... " Jesli myslisz, ze jestes kims, juz nigdy nikim nie bedziesz." :-V A zawsze najlatwiej jest "pojechac po rajtuzach" tym, co wiedza mniej niz szlachta... I jak to zwykl mawiac Adam Nowak z Raz, Dwa, Trzy: dziekuje za uwage.  :-tylko

p.s. I mam cicha nadzieje, ze tym razem ten post nie zostanie usuniety - to moja prywatna opinia, a mamy demokracje...  :-gwizd

KRISS:

--- Cytat: propagator w Listopad 10, 2009, 02:36:33 am ---
--- Cytat: optre w Listopad 09, 2009, 23:30:07 pm ---

--- Koniec cytatu ---

Najprostrzy sposob aby nie być tutaj to nie logowanie się. Myślałem że jesteś spoko, ceniłem Cię jako człowieka, który ma pasje, ale  wyglada na to że byłem w błędzie. Po Twoim zachowaniu odnoszę wrażenie że zalezy Ci wyłącznie na tym żeby skupiać na sobie uwagę i żeby każdy Cię podziwiał, kiedyś tak było, ale to Ty się zmieniłeś a nie my.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co, Radzio..? Nie mialem okazji Cie poznac, ale o przeczytaniu Twoich dywagacji juz wiem, ze jakos to przezyje... Zastanawiam sie: kogo nazywasz biedota na tym forum..? Bo rozumiem, ze Ty ze szlachty jestes...  :-nuts Optre chyba ma racje - kiedys pewnie byles w centrum uwagi, a teraz sa inni gwiazdorzy i ciezko Ci z tym. Po co ten szum? Nie pasi Ci klimat, nie loguj sie i nie czytaj postow "biedoty i pospolstwa" - proste, jak budowa cepa.  :-za A moze powinnismy  :-K blagac, abys zostal? Wiesz, pare lat temu uslyszalem bardzo madre zdanie - mysle, ze poniekad tyczy i Ciebie... " Jesli myslisz, ze jestes kims, juz nigdy nikim nie bedziesz." :-V A zawsze najlatwiej jest "pojechac po rajtuzach" tym, co wiedza mniej niz szlachta... I jak to zwykl mawiac Adam Nowak z Raz, Dwa, Trzy: dziekuje za uwage.  :-tylko

p.s. I mam cicha nadzieje, ze tym razem ten post nie zostanie usuniety - to moja prywatna opinia, a mamy demokracje...  :-gwizd

--- Koniec cytatu ---

Właśnie i 1-szą poprawkę do konstytucji... a nie... to nie my... :(
Dobra.... ponieważ Radzio nakręcił atmosferę ja mimo wszystko  Radzia zachęcam do logowania i podnoszenia ciśnienia  bo:
- jest wesoło :)
- jest po Polsku ( jak w parlamencie )
- wraca II RP z jawnym podziałem kto Pan, kto Biedota - i o dziwo jawne deklaracje
- i moderator się nie nudzi...
- po za tym widać, że marka wywołuje emocje, więc cel sir Lyonsa został osiągnięty :D
- szkodzi sobie tylko Radzio...  im więcej takich postów tym bardziej będą uważać Cię za kosmitę...
- nie jest to co pisze do końca pozbawione sensu. Tak obserwuję nie wyobrażalną wręcz ilość druciarstwa w obrębie tej marki, prowizorek, patentów, byle taniej itd itd.
A tak wracając do tematu... nic się z tego nie dowiedziałem, czy są ok czy nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej