Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

Witam serdecznie

<< < (2/3) > >>

bombki:
Witaj na forum, moda na S-type rośnie ;D

Robson:
:-witamy razem z księgową. Moja dopiero jak go zobaczyła już po zakupie to się zgodziła

kuba:
   Ciesze sie ze druzyna S-Type rosnie w sile:) Moge Ci tylko powiedziec ze auto jest wspaniale, posiadam to czego szukasz czyli S-Type z 2000 roku z benzynka 3.0. Owocnych poszukiwan:)

Banan:
Dziękuję serdecznie za miłe przyjęcie!Odrazu lżej na duszy człowiekowi, jak spotyka na swej drodze uciemiężonych przez księgowość towarzyszy  ;D
Zyrcia, aniele, żyjesz w błogiej nieświadomości, ale to już wina Matki Natury, a nie Twoja  ::)  Mogę Cię tylko zapewnić i pocieszyć, że nic nie tracisz :)
Jeżeli chodzi o mój wybór S-Type,  to nie kwestia mody a raczej przypadku. Nosiłem się z zamiarem zmiany auta, ale jak słyszę VW taki, Audi takie etc... to mnie mdliło i dbierało cały zapał i radość. Przez przypadek w wyszukiwarce kliknąłem i zobaczyłem S-Typa... Ludzie, to była miłość od pierwszego wejżenia ;D Teraz zostało mi tylko poszukać wzajemności...
No i od tego dnia chcę jeździć  :-A :-tylko

Cieplutko wszystkich pozdrawiam
>>Banan<<

zyrcia:
Banan,
Ja miałam to samo tylko że znalazłam X-type ;D. Anyway owocnych (hehehe,cokolwiek to znaczy) poszukiwań.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej