Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
WITAM WSZYSTKICH
kogutki:
witaj luxorek w gronie przyjaciol. fajnie ze jestes z nami.
jak sie ma skrzynia biegów ??
LUXOREK:
witaj kogutki,
skrzynia niestety jeszcze w robocie ale to już kwestia tygodnia i będzie jeżdził.
Zaraz po zrobieniu skrzyni, no i oczywiście kilku dniach romansów z xj, oddaję go już do renowacji. Tak więc na rok będę musiał się z nim rozstać i dlatego też zakupiłem drugiego kota aby jakoś przetrzymać tę rozłąkę.
papatkiole:
Tak długo trwa renowacja, qurcze a ja myślałem że kilka miesięcy do pół roku(oczywiście jak firma się tym zajmuje). Ja miałem go oglądać, ale nie zdążyłęm, jagoholic zerknął na niego. He he i tak sobie kupię XJR-a nie ten to inny ;)
LUXOREK:
może trwać i dłużej, a ja założyłem że robię wszystko i robie to w firmie.
Jak byłem po xjr to poprzedni właściciel wspominał że był ktoś z klubu w łodzi, myslałem że to Ty. W każdym razie mam nadzieje, że nie chowasz urazy :'(
Ja do tej pory nie myslałem absolutnie o xj ale juz tak mam że jakjade coś oglądać to reaguje jak dziecko na pokemona i tak też było tym razem. XJS niestety będzie musiał poczekać
Liczę się z tym że sporo bedę musiał w niego zainwestować i nie będzie to 6 tys jak wspominał poprzedni właściciel na forum tylko 26 ale ma jakąś aure ten samochód ktorą mnie ujał. Liczę na to że będzie okazja niebawem aby pooglądać Waszefurki no i oczywiście chetnie pokaże moją.
papatkiole:
No co Ty jaką urazę. Po za tym jak dłużej pomyślałęm to w chwili obecnej nie miałbym na kosztowne remonty, a nie przebolałbym że taki kociak nie może się wybiegać. Ja dzwoniłem do niego kilka razy i miałe obejrzeć go w piątek, ale pilna sprawa w warszawie była do załatwienia(co niektórzy wiedzą o czym mowa, inny się niedługo dowiedzą). Jak tylko się jakaś normalna pogoda zrobi to możnaby taki spocik zorganizować, tak co by się spotkać, pooglądać kociaki(mam tu na myśli auta Panowie ;))i póżniej do jakiegoś pubu na pogaduchy. W pubie można już inne kociaki oglądać :-V
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej