Skoro działa Ci nawigacją to znaczy ze masz komunikacje miedzy nią a DVD. Tam masz przecież dodatkowo kabel światłowodowy trójnik, obstawiam na wypięcie się światłowodu na którejś ze wtyczek lub po prostu wlazł Ci tam jakiś syf zasłaniający światło.
Ewentualnie wejdź w ukryte menu i zobaczy czy masz tam zaznaczoną CDC i telefon (może zgubił ustawienia?).
Co do podmiany zmieniarki nie mam pojęcia - nie widziałem czegoś takiego dopiętego do denso.
Pierwsze co to sprawdzałem w ukrytym menu. Miałem tam odznaczoną opcję CD i telefonu ale po zaznaczeniu dalej nie było widać ani jednego ani drugiego a po ponownym wejściu nie było znów nic. Poza tym w innej zakładce dot. podpiętego hardware na tym menu widzi tyko DVD, a reszta jest "none" czy coś w podobie (nie pamiętam).
Bodzio: Wszystkie przewody są powpinane w urządzenia. Ja nic nie modyfikowałem w kablach, zostały tylko powypinane i wpięte po wygłuszeniu. Jak wrócę do domu to posprawdzam czy dochodzi napięcie do urządzeń i ewentualnie przedmucham lekko wtyczki ze światłowodwami, jak to nie pomoże to będę zmieniał wiąchę bo dziś już będę miał na wymiankę
Żeby to jeszcze był jakiejś super jakości sprzęt to zrozumiałbym światłowody w X-Type, ale tak nie jest, bo nawet Premium Sound gra średnio a pozostałe moduły wpięte w D2B też nie mają nadzwyczajnej jakości.
Jak coś dziś wieczorem uda mi sę wymodzić to opiszę problem dla "potomnych"