Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

Nowy model

<< < (2/2)

blackyR:
Dojrzejesz do cabrio  :-super

kyrios_paulus:
Po prostu mi się nie podoba ta koncepcja. Kabrio mi odpowiada, ale nie na podstawie zwykłego XF bez dachu. Wystarczy tylko troszkę 'naruszyć' obecny projekt i będę szczęśliwy.

richie:
eeee nie ma co jeżeli jaguar wycofa xk cabrio z rynku na rzecz tego małego guwienka to ja konczę romans z kotem, mam nadzieje ze to się nie stanie, jaguar ma piękna kartę w produkcji dużyyyyych cabrio a małe niech produkuje mazda, opel itp.

KRISS:
jak ktoś nie nadaje się już do niczego w życiu to zostaje dziennikarzem motoryzacyjnym albo posłem.
Bierze się później parę portali anglojezycznych o rzetelności pudlo-faktu, tłumaczy i  takie rzeczy wychodzą :)
O tym, że ma być XE wiadomo od dawna, bo oficjalnie zapowiedział Jaguar. Tylko, że szczegóły tej konstrukcji to tajemnica.
Wycofanie XK z rynku jest tak samo prawdopodobne jak wycofanie przez Porsche modelu 911 na rzecz spidera, albo Mercedes SL-a na rzecz SLK :)
Oczekujemy zatem małego zwinnego kotka, o sportowym zacięciu w stylu angielskiego roadstera (czyli taka z4, większa miata, weissman ) 100% angielskiego stylu w interpretacji Jaguara... czyli powrót do korzeni xk120/140/150

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej