Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Porządny gaziarz w Warszawie
Whisnia:
--- Cytat: _radzio1 w Listopad 01, 2009, 19:13:57 pm ---chyba musze zacząć sie reklamować jako firma posrednicząca w montazu lpg w kotach ...
sam nieposiadam warunków i chęci ku temu sprzyjających...
--- Koniec cytatu ---
:-super
3style:
--- Cytat: pawel gawronski w Wrzesień 23, 2009, 14:43:47 pm ---do takiego auta to on zalozylby BRC i ze wezmie za to 4,5tys.zl.
--- Koniec cytatu ---
Mam BRC w jednym samochodzie. Nie są to złe instalki, ale tam jest możliwa tylko autokalibracja i nic więcej. Natomiast Landi Renzo, czy polski Stag ma możliwość regulacji i korekty parametrów, co znacznie poprawia warunki eksploatacyjne. Nie słuchaj tych, co twierdzą, że Stag to kupa. To bardzo dobry sterownik. Podbij na lpg-forum.pl i tam popytaj.
Pozdro.
Yoohas:
--- Cytat: champagne w Październik 15, 2009, 00:08:40 am ---Na gaz są kuchenki.
Na ropę - traktory.
A na benzynę - prawdziwe samochody.
:-hehe
--- Koniec cytatu ---
Ja wprawdzie wszystkie samochody mam na benzynę i nie znoszę Diesli ale w dzisiejszych realiach takie powiedzenie już chyba się troszkę zdeaktualizowało......to było dobre w latach 70.
Jakie samochody wygrywały ostatnio Le Mans...... :-gwizd
mario-mariano:
na gazie to się frytki smaży, a nie "kocurka" opieka....stać Cie na wóz? no to powinno stać Cię na bata i woźnicę... nie oszukuj siebie i innych
pozdro
slavek:
no a ekologia?? czy w zamożnych krajach aut nie zasila się gazem ze względu na ekologie?? choć z tą misją eko to trochę nie za very... ponoć podczas produkcji samochodu wykorzystane urządzenia produkują więcej CO2 niż v12 za 3 dekady... a z tym gazem to nie ma co się śmiać jak nam zaraz za litr benzyny będą liczyć jak za sześciopak. Ilu przeciwników instalacji tylu zwolenników a nie każdy może sobie pozwolić na marnowanie pieniędzy na paliwo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej