Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Trójmiejskie Targi Motoryzacyjne 19.09.2009
qbaty:
Sorki, że tak późno, ale już śpieszę z obiecaną relacją z targów.
Jak już wiecie zaczęło się baaaaardzo pechowo - w drodze na targi oski wypadł z Trójmiejskiej Obwodnicy :-cry
Z małym opóźnieniem dotarliśmy pod centrum targowe, gdzie czekało na nas zaszczytne miejsce pod głównym wejściem na halę wystawienniczą - razem z klubem DreamCars.pl nasze autka witały gości targów.
Same targi to taki duży salon ;) - zgromadzili się prawie wszyscy dealerzy z Trójmiasta. Niestety zabrakło JLR - według organizatora nie byli zainteresowani udziałem w tragach :-gwizd
Poza dealerami swoje stanowisko mieli także ratownicy medyczni - po porannej przygodzie chętnie poprzytulaliśmy się do manekina i nauczyliśmy się korzystać z defibrylatora
Oraz nauczyliśmy się, jak wyciągać poszkodowanego z samochodu
Mieliśmy także okazję przekonać się na własne oczy (razem z MAXem), że można umyć samochód (i to całkiem dokładnie) bez użycia wody ;D Tym sposobem backyR zobaczył, że jego samochód może być naprawdę czysty ;)
Promienie popołudniowego słoneczka pięknie odbijały się na błyszczącym lakierze amerykańskich "muscle cars" (a w tle możecie dojrzeć hostessy klubu "VW Mania") ;D ;D ;D ;D
oskioski:
super imprezka , już mamy zaproszenie na następny rok - mam nadzieję , że tym razem będę i ja , oraz większa ekipa JCP , bo dostaniemy jeszcze większy plac wystawowy :-W
Nawigacja
Idź do wersji pełnej