Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Miekka rurka laczaca odplyw z silnika z bakiem
memento1984:
Kryst bede Ci niezmiernie wdzieczny.
Jagoholicu, problem jest jeszcze wiekszy, okazuje sie ze flexible hose nie da sie odkrecic od metalowej rurki : |. to jest dopiero problem, bo moze bede musial wymienic caly odcinek od silnika. Jest jakas ewentualnosc ze nie potrafie tego odkrecic? WYglada na to ze gumowa czesc obkreca sie wokol siebie bez zadnego efektu : ( W nastepna srode bede w Polsce na pare tygodni wiec moglbym od Ciebie ewentualnie zakupic, gdybys oczywiscie ja mial.
Kryst jezeli Tobie udaloby sie znalezc ta czesc to tez chetnie ja odkupie.
V12:
Mam całe przewody paliwowe oprócz odcinka między filtrem a zbiornikiem. Jak chcesz dam Ci to za friko, tylko odbierz je osobiście, bo nie nadają się do wysyłki.
memento1984:
Dokladnie to potrzebuje czesci oznaczonych na tym schemacie numerami 1,6,12 te zwiazane z filtrem to zasilajace a ja mam jeszcze wiekszy problem bo tu chodzi o powrot :) chociaz pewnie jesli masz zasilanie to gdzies tam pewnie walaja sie powroty :)))
V12:
mam 1, 12, 13
memento1984:
Nie chcialbym tego tak jakos za darmoszke na krzywy ryj : >. Mowisz ze nei da rady wyslac, nawet kurierem (wiem ze te metalowe czesci to pewnie kruche, w dodatku dlugie ze hej)? Za wszystko zaplace z gory jesli bedzie trzeba. Mi potrzebne by byly 1 i 12 w takim razie. Orientujesz sie moze czy jest jakies specjalne polaczenie miedzy elementem 1 i 12 ? Widzisz bo w moim wypadku nie moge nawet tego gowna rozkrecic bo sie obraca (dlatego szukam teraz odcinka z metalowa rurka).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej