Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
cofniecie zegarow
adam74:
dodam, że do tego zajefajnego autka od radnego w szwajcarii była cała historia w sieci JLR, potwierdzająca stemple i zapisy w ksiażce
Dodam że JLR nie zrobi żadnego wydruku może przeczytać grzecznościowo informacje - podobno nie ma upoważnienia
jeżeli zaś chcesz mieć historię na piśmie to bezpośrednio importer
Choina:
Wydaje mi się, że JLR posiada historię każdego auta, ale żeby podać informacje musi widzieć auto, bądź dokumenty od niego.
A nie, że wpada pierwszy lepszy koleś z ulicy z zapisanym VINem na kartce i prosi o historie auta.
filar12:
W łodzi nic ci nie podadzą twierdzą że nie maja danych tylko auta z USA "może da się sprawdzić" oto słowa panów z aso
w moim przypadku
maradmar:
wiec mamy potwierdzenie a ja nie wpadlem z vinem na karteczce tylko zadzwonilem zapytac sie czy jest taka mozliwosc..ka....sza...na . niewazne odpuscilem tamten egzemplarz
tomda:
Dysponując pełnym numerem VIN samochodów z USA lub Kanady można w łatwy, szybki i tani sposób dowiedzieć się wszystkiego o danym modelu. Ja w ten sposób uniknąłem kupna Jaga popowodziowego i innego wycofanego z ruchu w USA (właściciele w Polsce zapewniali o ich bezwypadkowości, itp).
Wystarczy podać numer VIN osobie mającej dostęp do Autocheck i Carfax. A takich osób na Allegro jest wiele. Masz historię samochodu w 10-20 minut. Nie kupuj samochodu z USA bez tych danych! :-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej